Till senaste kommentaren

Frågor om länkar i ISA samt menyer i FAR Online.

Kul med ett forum! Jag har gått och tänkt på lite saker med FAR Online som jag saknar. Så jag skriver lite här, så får vi se om jag får svar, om ni kan föra det vidare och om andra bidrar med fler bra idéer.

I ISA hoppar jag ofta från de vanliga punkterna till A-punkterna och tillbaka. Jag har sett att det finns länkar i lagar nu, till andra paragrafer. Kommer det till ISA också? I så fall när?

Hamburgermenyn. Sajten är ju snygg i övrigt, men ramlade ni när ni ritade den? Gör om, gör rätt och ta resten av navigeringssidorna också. De är lite för dåliga nu, men inte lika illa.

Jag vill ha online-kurserna i FAR Online.

Men för att inte bara låta gnällig: uppdateringen av var sakerna ligger blev mycket bättre när ni ändrade senast. Alltså med hur favoriter och sök i dokument och sånt funkar.
Tomas

Kommentarer

 • Hej Tomas,

  Tack för dina frågor och idéer!

  Ja, det kommer komma länkar inom och till fler dokumenttyper än bara lagar. Jag vet att det nu jobbas på just ISA och Bokföringsnämndens vägledningar. När det är klart törs jag inte lova. Förhoppningsvis i höst.

  Mer-menyn på startsidan (och hamburgermenyn på andra sidor, det är samma meny)
  kommer också att utvecklas i kombination omgörningen av startsidan. Båda dessa är över fem år gamla och behöver ses över. Inte heller här törs jag ge mig på ett datum då det är klart, men förhoppningsvis under året.

  Att hitta ett sätt att integrera online-utbildningarna i FAR Online står också på agendan. Vi förstår att det är ologiskt att vi har en tjänst som heter FAR Online där online-utbildningar inte finns och målet är att man ska kunna hitta sina köpta online-utbildningar i FAR Online

  Tack igen för din feedback, jag har pratat med FAR Online-gänget som tacksamt tog emot  och tog till sig av dina tankar och idéer!

  Med vänlig hälsning,
  Ida Kundservicechef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.